Καθαρός Ουρανός

Καθαρός Ουρανός

Καθαρός Ουρανός , Δε φαίνονται στον ορίζοντα άμεσες απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ. Αν έχετε άλλες πληροφορίες παρακαλώ ενημερώστε μας,...

 • Καθαρός Ουρανός

  Καθαρός Ουρανός

Print

Τιμές Εισιτηρίων

Αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.
Στο 1,20 ευρώ το ενιαίο εισιτήριο από 1,40 που κοστίζει σήμερα - Ωστόσο θα μπορεί να χρησιμοποιείται για 70 λεπτά ενώ σήμερα η ισχύς του διαρκεί 90 λεπτά - Στα 30 ευρώ το κόστος της μηνιαίας κάρτας για τις συγκοινωνίες, περισσότερα


Τιμές που ισχύουν πριν από 1η Σεπτεμβρίου 2014

Τυπος Εισιτηριου Τιμη Μειωμενη Τιμή
Ενιαίο εισιτήριο (90 λεπτών) 1,40€ 0.7€
Εισιτήριο μίας διαδρομής για Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ 1,20€ 0,60€
Ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα 4€
Εβδομαδιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα 14€
Εισιτήριο ΕΘΕΛ για Σαρωνίδα 1,60€ 0,80€
Τριήμερο τουριστικό εισιτήριο 20€
Το ενιαίο εισιτήριο, ισχύει για μετακινήσεις διάρκειας έως 90′ με όλα τα Μέσα Μεταφοράς (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό έως Κορωπί, ΗΣΑΠ, Τραμ, Προαστιακός στο τμήμα Πειραιάς-Μαγούλα-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη λεωφορειακή γραμμή Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα, στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο και στον Προαστιακό εκτός της Αστικής Ζώνης. Στην περίπτωση που στη λήξη του 90λεπτου η τελευταία διαδρομή δεν έχει ολοκληρωθεί, ο επιβάτης υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του.
Τριήμερο τουριστικό εισιτήριο, Το εισιτήριο αυτό επιτρέπει απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων με ΜΜΜ αρμοδιότητας ΟΑΣΑ (λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, τραμ, μετρό μέχρι το Κορωπί) και από μία διαδρομή από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών με το μετρό ή τις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου. Η τιμή του τουριστικού (3ήμερου) εισιτηρίου ορίζεται σε 20 ευρώ..

Εισιτήρια για Αεροδρόμιο

Τυπος Εισιτηριου Τιμη Μειωμενη Τιμη
Εισιτήριο ΕΘΕΛ για Αεροδρόμιο 5€ 2,50€
Εισιτήριο ΜΕΤΡΟ για Αεροδρόμιο (link) 8€ (2 ατόμων 14€) 4€
Εισιτήριο Μετρό μετ’ επιστροφής για Αεροδρόμιο 14€

Τιμές εισιτηρίων

Σημ.: Για πληροφορίες που αφορούν εισιτήρια εκτός της αστικής ζώνης του Προαστιακού, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προαστιακού www.trainose.gr ή καλέστε στο 1110.

Εισιτήρια Αναλυτικά

Εισιτήριο 90 λεπτών για όλα τα Μέσα

Το Ενιαίο Εισιτήριο 90 λεπτών ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και Προαστιακό (μόνο στην Αστική Ζώνη Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη λεωφορειακή γραμμή Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα, στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο και στον Προαστιακό εκτός της Αστικής Ζώνης. Το Ενιαίο Εισιτήριο επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για 90 λεπτά για απεριόριστο αριθμό διαδρομών προς κάθε κατεύθυνση. Στην περίπτωση που στη λήξη του 90λεπτου η τελευταία διαδρομή δεν έχει ολοκληρωθεί, ο επιβάτης υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του, είτε στο όχημα είτε στο επικυρωτικό μηχάνημα του σταθμού, στη πίσω ή στην απέναντι πλευρά από την πρώτη επικύρωση, ώστε αυτό να ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία μετακίνησή του.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδοτήρια ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ
 • Εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς των ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
 • 2.000 περίπου σημεία στο λεκανοπέδιο (καταστήματα, περίπτερα κλπ)

Εισιτήριο μιας διαδρομής – μιας χρήσης

Το εισιτήριο μιας διαδρομής – μιας χρήσης ισχύει αποκλειστικά για λεωφορεία, τρόλλεϋ και τραμ, και αφορά τη χρήση σε ένα μόνο από τα παραπάνω μέσα. Το εισιτήριο αυτό δεν ισχύει για τις γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα, της γραμμής Ε22.

Ημερήσιο Εισιτήριο για όλα τα Μέσα

Το Ημερήσιο εισιτήριο ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και Προαστιακό (μόνο στην Αστική Ζώνη Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη λεωφορειακή γραμμή Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα, στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο και στον Προαστιακό εκτός της Αστικής Ζώνης Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί. Το Ημερήσιο Εισιτήριο επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για 24 ώρες από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδοτήρια ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ
 • Εκδότες εισιτηρίων στους σταθμούς των ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
 • Αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΜΕΤΡΟ

Εβδομαδιαίο Εισιτήριο για όλα τα Μέσα

Το Εβδομαδιαίο εισιτήριο ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και Προαστιακό (μόνο στην Αστική Ζώνη Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη λεωφορειακή γραμμή Ε22 στο τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα, στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο και στον Προαστιακό εκτός της Αστικής Ζώνης Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί. Το Εβδομαδιαίο Εισιτήριο επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για απεριόριστο αριθμό διαδρομών για επτά 24ωρα από τον χρόνο της πρώτης και μοναδικής επικύρωσής του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδοτήρια ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ
 • Εκδότες εισιτηρίων στους σταθμούς των ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
 • Αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΜΕΤΡΟ

Εισιτήριο Γραμμής Ε22 “Αθήνα-Σαρωνίδα”

Το εισιτήριο της Γραμμής Ε22 “Αθήνα-Σαρωνίδα” ισχύει για μια οποιαδήποτε διαδρομή με τη Γραμμή Ε22 Αθήνα–Σαρωνίδα, ή για μετακίνηση ανάμεσα στη Βάρκιζα και τη Σαρωνίδα. Στο τμήμα της Γραμμής Ε22 Αθήνα-Βάρκιζα ισχύει το απλό εισιτήριο μιας διαδρομής.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδοτήρια ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ
 • Καταστήματα ή περίπτερα που βρίσκονται στη περιοχή της Σαρωνίδας.
 • Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής Ε-22 σε περίπτωση ανάγκης, διαθέτει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στο ακριβές αντίτιμό τους.

Εισιτήρια Αεροδρομίου

Το Αεροδρόμιο βρίσκεται εκτός της Αστικής Ζώνης της Αθήνας και κατά συνέπεια τα Ενιαία Εισιτήρια δεν ισχύουν για το σταθμό του Αεροδρομίου.

Εισιτήριο λεωφορειακών γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου

Τα εισιτήρια για τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου ισχύουν για μία μόνο διαδρομή, από ή προς το Αεροδρόμιο. Η αποβίβαση από τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο επιτρέπεται μόνο στο Αεροδρόμιο, και αντίστροφα, η επιβίβαση στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου με αφετηρία το Αεροδρόμιο επιτρέπεται μόνο από το Αεροδρόμιο. Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι:

 • Οδηγοί των λεωφορείων EXPRESS του Αεροδρομίου
 • Εκδοτήρια εισιτηρίων ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ
 • Όλοι οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ
 • Εκδοτήριο εισιτηρίων Αεροδρομίου

Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ

Τα Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ για 90 λεπτά από την πρώτη επικύρωσή τους, από και προς το Αεροδρόμιο όπως και το Ενιαίο Εισιτήριο των 90 λεπτών. Εξαιρείται μόνο το τμήμα της λεωφορειακής γραμμής Ε22 Βάρκιζα–Σαρωνίδα και οι λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Αεροδρομίου. Στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν έχει ολοκληρώσει τη μετακίνησή του και πλησιάζει ο χρόνος λήξης των 90 λεπτών, υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριο στη πίσω πλευρά ή στην απέναντι πλευρά από την πρώτη επικύρωση, ώστε αυτό να ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία μετακίνησή του. Το Μετ’ επιστροφής Εισιτήριο Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ, εφόσον η επιστροφή πραγματοποιείται εντός 48 ωρών, ισχύει για 90 λεπτά, τόσο μετά την πρώτη επικύρωση στην πρώτη διαδρομή, όσο και μετά τη δεύτερη επικύρωση κατά την επιστροφή.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδότες εισιτηρίων στους σταθμούς των ΗΣΑΠ ΜΕΤΡΟ
 • Αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΜΕΤΡΟ

Εισιτήρια Αεροδρομίου του Προαστιακού

Τα Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ για 90 λεπτά από την πρώτη επικύρωσή τους, από και προς το Αεροδρόμιο όπως και το Ενιαίο Εισιτήριο των 90 λεπτών. Εξαιρείται μόνο το τμήμα της λεωφορειακής γραμμής Ε22 Βάρκιζα–Σαρωνίδα και οι λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Αεροδρομίου. Στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν έχει ολοκληρώσει τη μετακίνησή του και πλησιάζει ο χρόνος λήξης των 90 λεπτών, υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριο στη πίσω πλευρά ή στην απέναντι πλευρά από την πρώτη επικύρωση ώστε αυτό να ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία μετακίνησή του. Το Μετ’ επιστροφής Εισιτήριο Αεροδρομίου του Προαστιακού, εφόσον η επιστροφή πραγματοποιείται εντός 48 ωρών, ισχύει για 90 λεπτά, τόσο μετά την πρώτη επικύρωση στην πρώτη διαδρομή, όσο και μετά τη δεύτερη επικύρωση κατά την επιστροφή.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Εκδότες εισιτηρίων στους σταθμούς του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ